澳洲 維多利亞 墨爾本
墨爾本大學
University of Melbourne
澳洲八大院校聯盟
QS世界排名: 14
QS
M
Acceptance %
AUD750-92,448
Tuition(For reference only)
-
Living Cost (For reference only)
墨爾本大學
公立
Total registrants 52

墨爾本大學(The University of Melbourne),簡稱墨大,是一所世界頂尖的研究型大學,南半球首屈一指的學術要地。 墨爾本大學是澳大利亞六所砂巖學府之一,Universitas 21的創始會員和秘書處所在地,是澳大利亞八校聯盟、環太平洋大學聯盟、亞太國際貿易教育暨研究聯盟、英聯邦大學協會的核心成員。 墨爾本大學在四大權威世界大學排名中,穩居世界前列。 建校以來,已經培養出4比特澳大利亞總理、3比特諾貝爾獎得主、120名羅德學者,為全球最負盛名的大學之一。

1. MGSE-Education-Course-Guide.pdf
2. 2021 U of Melbourne Graduate.pdf
Ask a consultant
cover

Select MSO, Offer is one step faster!

Plan early and enroll early and start the journey of self-service school selection immediately!

Select now